Складові:
- Молоко - 1 чашка
- Кукурудзяний крохмаль - 1 ст. л.
- Масло вершкове - 0,5 чаш.
- Сир твердий Чеддер - 0,75 чаш.
- Сир з блакитною цвіллю - 0,5 чаш.
- Макарони "Спіралі" - 4 чаш.
- Куряче філе - 450 г
- Чилі соус - 0,35 чаш.
- Винний оцет білий - 1,5 ст. л.
- Вустерський соус - 0,25 ч. Л.
- Перець кайенский - 0,25 ч. Л.
- Часник часточки - 2 зуб.
- Сіль за смаком
- Цибуля зелена - за смаком
Приготування:
1. Відварити макарони в киплячій воді 8 хвилин, обсушити. Відварити курячу грудку до готовності.
2. Змішати в каструлі 0,5 чаш. вершкового масла з соусом чилі, оцтом, вустерський соусом, перцем каєнский, часником, сіллю. Довести до кипіння на середньому вогні, гарненько перемішати і рясно покрити шматочки курячого філе.
3. Змішати в каструльці молоко з кукурудзяним крохмалем, довести до кипіння і знизити температуру. Додати 1 ст.л вершкового масла, тертий чеддер, все гарненько перемішати до однорідної консистенції.
4. Змішати макарони з вершковим соусом.
5. Акуратно перемішати макарони з куркою.
6. Викласти блюдо на тарілки і прикрасити крихтами блакитного сиру і зеленою цибулею. Подавайте зрізу ж.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар